Menu Sluiten

Dakrenovatie Kopen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kopen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Kopen

Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie kopen

contact amp vacature contact vacature renovaties totaalrenovatie badkamerrenovatie dakrenovatie zolderinrichting verandabouw woningbouw amp projecten premies amp links projecten woningbouw te koop over ons home durf uw dromen waarmaken van nieuwbouw tot renovatie contacteer ons durf uw dromen waarmaken van nieuwbouw tot renovatie contacteer ons algemene bouwonderneming patrick van bogaert bv uw partner in totaalrenovatie dakrenovatie badkamerrenovatie veranda en uitbouw zolderinrichting … Patrick van bogaert staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs en kwaliteitsbewuste aannemer dakrenovatie kopen schatting aanvragen Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail. algemene bouwonderneming patrick van bogaert pareinpark industriezone beverenwaas btw nr registratienr. .. contact amp vacature contact vacature renovaties totaalrenovatie badkamerrenovatie dakrenovatie zolderinrichting verandabouw woningbouw amp projecten premies amp links projecten woningb.

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken verkoop dakbedekkingsmaterialen dieltjens verkoopt dakbedekkingsmateriaal gaande van dakpannen tot leien en roofingproducten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor de aankoop van dakisolatie dakramendakvensters onderdak lichtkoepel dakgoten enz. Verkoop en plaatsing naast de productenverkoop kan je uiteraard ook op het vakmanschap van dieltjens rekenen wat betreft de plaatsing en of installatiewerken. Contacteer ons en informeer gerust naar onze verkoopprijzen. Een offerte laten opmaken voor het allin pakket aankoop materiaal werkopdra.

Het terrein van Dakrenovatie kopen

home dakwerkengids dakwerken prijzen dakbedekking prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes nieuwe dakbedekking laten leggen vergelijk gratis offertes van dakwerkers en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakbedekking overijse advies prijzen of je nu een plat of hellend dak hebt de keuze voor de juiste dakbedekking in overijse is erg belangrijk. Als je oude dakpannen verouderd zijn hoef je namelijk niet per se opnieuw dakpannen te laten plaatsen. Kies voor leien riet of zelfs een zinken dak voor een unieke uitstraling voor een plat dak zijn er ook een hoop mogelijkheden ga je voor epdm of bitumen of wil je liever iets ludieks zoals een groendak start gratis offerteaanvraag je ontvangt tot maximaal offertes van dakwerkers bij jou uit de regio De verkoopsom van dakrenovatie kopen Vergelijk kies en bespaar tot wel op de kosten voor nieuwe dakbedekking in overijse. De aanvraag is geheel vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bedekken van je dakoppervlak..