Menu Sluiten

Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Wat u moet weten over dakrenovatie.

Als je wenst dat je dak nog vele jaren meegaat, hebt u misschien een dakrenovatie nodig.

Of uw dak nu lekt of er gewoon versleten en onaantrekkelijk uitziet, het opknappen van uw dak is een goede manier om kosten te besparen en de aantrekkingskracht te verbeteren. Maar er zijn verschillende zaken te overwegen voordat u begint.

U moet het type dakrenovatie kiezen dat u nodig hebt op basis van het materiaal en de onderliggende structuur. Vergeet ook niet dat dakrenovatie vaak interessante nevenvoordelen heeft waar u misschien nog niet aan gedacht had.

Ten eerste zullen de materialen die u kiest voor dakrenovatie bepalen hoeveel u betaalt. Meestal moet u op zijn minst een offerte krijgen voor een v.

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie

Isolatie | Dakwerken | Bouw | Zonnepanelen | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie

realisaties over ons isolatiepremies contact privacy pagina bestaat niet bel n maak meteen uw afspraak dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten ramen nieuwe daken dakrenovatie van een kleine dakherstelling tot en met een volledige vernieuwing vertrouw uw dakrenovatie toe aan dakwerken van kreij. Wij renoveren zowel kleine als grote daken plat of hellend. U mag altijd rekenen op de juiste oplossingen dakrenovatie bedrijf Ook een vervanging van de timmerwerken behoort tot onze mogelijkheden. Maak uw afspraak wij komen binnen de week langs voor een plaatsbezoek. Is uw volledig dak versleten lekt de schouw door versleten zinkwerk moeten enkele pannen of de volledige nok vervangen worden hebben uw afvoerbuizen of dakgoten hun beste tijd achter de rug … Nodig ons uit voor een grondige technische inspectie van uw dak wij stellen op maat de juiste technische oplossingen voor. Maak een afspraak. Wij komen lan.

home projecten vacatures contact hebt u een vraag t aanvraag offerte dakwerken isolatiewerken zinkwerken roofing sitemap dakwerken nieuwbouw en renovatie in zwijnaarde dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in deinze dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in de pinte dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in drongen dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in gentbruggeakwerken voor nieuwbouw en renovatie in kruishoutem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in nazareth dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintdenijswestrem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintmartenslatem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in zulte dakrenovatie in deinze dakrenovatie in de pinte dakrenovatie in drongen dakrenovatie in gentbrugge dakrenovatie in kruishoutem dakrenovatie in nazareth dakrenovatie in sintdenijswestrem dakrenovatie in sintmartemslatem dakrenovatie.

Gegevens over Dakrenovatie

home. gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte dakwerker gezocht voor dakrenovatie vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakrenovatie is jouw dak toe aan een dakrenovatie met het renoveren van jouw plat of schuin dak verbeter je de kwaliteit van je dakoppervlak wenst u meer informatie over dakrenovatie Bovendien verhoog je hiermee de waarde van je woning zoek je een dakwerker voor jouw renovatie start gratis offerteaanvraag je ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van versc.