Menu Sluiten

Dakwerken Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over dakwerken dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakwerken Dakrenovatie

Zonnepanelen | Duurzame Energie | Renovatie | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakwerken dakrenovatie

home projecten vacatures contact hebt u een vraag t aanvraag offerte dakwerken isolatiewerken zinkwerken roofing sitemap dakwerken nieuwbouw en renovatie in zwijnaarde dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in deinze dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in de pinte dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in drongen dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in gentbrugge dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in kruishoutem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in nazareth dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintdenijswestrem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in sintmartenslatem dakwerken voor nieuwbouw en renovatie in zulte dakrenovatie in deinze dakrenovatie in de pinte dakrenovatie in drongen dakrenovatie in gentbrugge dakrenovatie in kruishoutem dakrenovatie in nazareth dakr.

infokmcbvba.be home over ons wat we doen dakwerken dakrenovatie met korting dakwerken dakbedekking dakisolatie zolderrenovatie dakrenovatie gevelbekleding realisaties vrijblijvende offerte contacteer ons vacatures home over ons wat we doen dakwerken dakbedekking dakisolatie zolderrenovatie dakrenovatie gevelbekleding realisaties vrijblijvende offerte contacteer ons vacatures realisaties dakwerken dakbedekking dakisolatie zolderrenovatie dakrenovatie gevelbekleding zolderrenovatie renovatie dak dakrenovatie epdm dakbedekking opbouw van n dak nieuw dak met tegelpannen kmc dakwerken infokmcbvba.be navigatie over ons realisaties vrijblijvende offerte contacteer ons vacatures wat wij doen dakwerken dakbedekking dakisolatie zolderrenovatie dakrenovatie gevelbekleding copy kmc dakwerk.

De discipline van Dakwerken dakrenovatie

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en heb je belangstelling in dakwerken dakrenovatie platte daken dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken algemene dakwerken gevelbekleding meer info dakrenovatie meer info verkoop dakbedekkingsmaterialen meer info dakwerken julien dieltjens bistweg broechem tel infodakwerkendieltjens.be contacteer ons dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp.