Menu Sluiten

Diensten Totaalaanneming Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Diensten Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – 

Wenst u meer info over diensten totaalaanneming renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Diensten Totaalaanneming Renovatie

Renovatie | Brandveiligheid | Interieur | Hvac | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten totaalaanneming renovatie

overslaan en naar de inhoud gaan secondary menu diensten over ons nieuws careers contact hoofdnavigatie kantoren horeca winkels openbaar priv zoeken call to action uw project kruimelpad home diensten algemeen totaalproject totaalinrichtingen voor elk interieur ben je op zoek naar een professionele partner om uw totaalinrichting aan te pakken een totaalinrichting van de laere decor is een totaalinrichting op maat. Begeleiding van a tot z graag begeleiden wij uw project van a tot z van nieuwbouw tot renovatie van kantoren tot particuliere woningen. Samen zoeken we steeds naar de beste oplossingen op maat van uw project. Door onze jarenlange projectervaring en productkennis is elke totaalinrichting afgestemd op uw wensen budget en tijdspanne diensten totaalaanneming renovatie raming aanvragen Wanneer u kiest voor een totaalinrichting van de laere decor kiest u voor een duurzame uitvoering met materialen van topkwaliteit. Wij staan garant voor een efficinte uitvoering van de werken en een professionele afwerking. Uw project onze trots hoge kwaliteit verfijnde afwerking en professionali.

home schrijnwerk binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk totale interieurafwerking vloeren pleisterwerken schilderwerken sanitair amp elektriciteit meubilair hygieumlnische wanden gyprocwerken systeemplafonds realisaties contact contacteer ons de pas is aannemer in renovatie en interieurafwerking grote en kleine projecten in renovatie en nieuwbouw pascal demuynck en jo baele zijn al meer dan jaar actief in de bouwsector. De pas biedt zijn kennis en diensten aan aan bedrijven en particulieren in belgieuml. Door samen te werken met vakmensen met een passie voor hun specialisatie en een goede cooumlrdinatie zijn wij er dan ook van overtuigd dat het resultaat een gebalanceerd geheel geeft dat de delen overstijgt. Wij voeren kleine en grote werken uit in woningen appartementen winkels kantoren en industrieumlle gebouwen en dat zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de pas lanzaam maar zeker evolueerde naar totaalaanneming op de verbouwingsmarkt. Activiteiten.

Mededeling over Diensten totaalaanneming renovatie

inforogeco.be home grondwerken afbraakwerken betonwerken omgevingsaanleg woning villabouw renovatie contact home grondwerken afbraakwerken betonwerken omgevingsaanleg woning villabouw renovatie contact rogeco rogebouw uw specialist bij ruwbouwwerken lees meer rogeco rogebouw over ons als zoon van een groot landbouw amp loonwerkersbedrijf stapte geert van waelvelde op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Het harde werken en het besturen van grote landbouw oogst grondverzet en tuinbouwmachines werd hem met de paplepel ingegeven. De jaren ervaring de opgebouwde technische kennis amp de passie voor de bouw waren dan ook de ideale fundamenten om in de bedrijven rogeco en rogebouw op te richten De toekomst over diensten totaalaanneming renovatie Rogeco is op vandaag de specialist in afbraak grond en betonwerken. Het zusterbedrijf rogebouw is dan weer gespecialiseerd in zowel renovatieprojecten als in het bouwen van woningen villa s en appartemente.