Menu Sluiten

Expert Totaalconcepten Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Diensten Totaalaanneming Renovatie – 

Wenst u meer info over expert totaalconcepten renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Expert Totaalconcepten Renovatie

Interieur | Bouw | Renovatie | Hvac | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert totaalconcepten renovatie

om je beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy en de disclaimer. Bouwen met boud. Al sinds staat boud voor complexe verbouwingen en uitdagende nieuwbouwprojecten expert totaalconcepten renovatie grote maten Wij zorgen voor kwaliteit doorheen het hele bouwtraject en tillen dan ook graag bouw en renovatieprojecten naar een hoger niveau. Benieuwd wat wij creren bekijk onze realisaties boud is er voor renovatiewerken. De nood aan een bouwexpert is alleen maar groter geworden de laatste jaren. Bij boud ben je zeker van een partner die je in je bouwproject begeleidt van a tot z interieur inclusief. Daarbij werken we steeds vanuit ee.

over ons ons aanbod realisaties totaalconcepten contact over ons ons aanbod realisaties totaalconcepten contact standaert vloerwerken tegels natuursteen en parket contacteer ons onze toonzaal zal gesloten zijn vanaf juni tot juni materialen kies uit een uitgebreid gamma van bekende merken en kwaliteitsvolle materialen. Bekijk hieronder de verschillende types vloer en hun voordelen. Natuursteen keramische vloeren keramische parketvloer cementtegels marmerlook xxlplaten zelliges laminaat vinyl en parket alle materialen realisaties welke vloeren passen in en rondom je huis bekijk onze realisaties en laat je inspireren wenst u meer informatie over expert totaalconcepten renovatie Badkamer woonkamer keuken inkom slaapkamer bureau trappen maatwerk terras vloermat alle realisaties totaalconcepten heb je een volled.

Interesse in Expert totaalconcepten renovatie

cases interieur ervaring horeca blog over ons kennismaken menu sluiten cases interieur ervaring horeca blog over ons kennismaken infoinside.be hoe bepaal je van bij de start de inrichting van je horecazaak een horecazaak opstarten of de inrichting van je horecazaak begint altijd met een idee. Maar hoe werk je dat idee nu uit tot een interieurervaring die bijdraagt aan het succes van je zaak pas wanneer de lookandfeel en functionaliteit van je horecazaak matchen kan je potten breken. Van de positie van de keuken tot de ultieme beleving voor de klant de inrichting van je zaak is heel erg belangrijk. Een interieur dat werkt en goed zit heeft wel degelijk invloed op het succes van je horecazaak. Hoe zie jij zelf de inrichting van je horecazaak alles begint uiteraard met een concept en een paar ideen. Wat vind jij mooi welke sfeer vind je belangrijk verzamel alles wat je leuk vindt of wat beantwoordt aan jouw visie in een moodboard en kijk er dan nog een tweede keer naar het liefst met de frisse blik van een expert. Is er een rode draad merkbaar .