Menu Sluiten

Totaaloplossing Verbouwing

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Diensten Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – 

Wenst u meer info over totaaloplossing verbouwing kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Totaaloplossing Verbouwing

Interieur | Renovatie | Brandveiligheid | Bouw | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaaloplossing verbouwing

home onze diensten elektriciteitswerken loodgieterij chappe werken betonplaten gieten kleine verbouwingswerken aanbouwen bezettingswerken gyprocwerken vloeren tegelen dakwerken gevelbekleding realisaties contact verbouwingen renovaties kleine werken we zijn een familie bedrijf met meer dan jaar ervaring en werken enkel met ervaren professionals. Zo bent u steeds zeker van de beste kwaliteit gratis offerte home onze diensten elektriciteitswerken electriciteitswerken electrische installaties samen met de bouwheer en of architect werken wij de best mogelijke elektrische installatie uit afgestemd op de noden van de klant totaaloplossing verbouwing schatting aanvragen Totaaloplossing electriciteitswerkendoor enkel gebruik te maken van kwalitatief hoogstaand materiaal van de grote topmerken en kleinere designfabrikanten kunnen wij steeds een totaaloplossing voor electriciteitswerken aanbieden binnen ieders budget. Welke electriciteitswerken .

skip to main content menu home realisaties contact wie zijn wij activiteiten press enter to begin your search close search specialiteiten alteg is voornamelijk gespecialiseerd in verbouwingswerken. U kan bij ons terecht voor totaaloplossingen doch onderstaande werken kunnen ook apart aangevraagd worden. Verbouwingswerken verbouwingswerken vloer en muurtegels vloer en muurtegels pleisterwerken pleisterwerken metsel en constructiewerken metsel en constructiewerken dakwerken dakwerken schrijn en timmerwerken schrijn en timmerwerken close menu home realisaties contact wie zijn wij activiteiten .

Kennis over Totaaloplossing verbouwing

ga naar inhoud home onze aanpak renovatie interieurbouw toonzaal vacatures blog contact renovatiewebrandt renoveren en verbouwen de maatstaven voor het realiseren van een kwalitatieve renovatieof verbouwing zijn een betrouwbaar gespreksklimaat en zin voor authentieke en functionele architectuur. Niet minder belangrijk bij renoveren of verbouwen zijn echter ookeen zorgvuldig geselecteerd materialenpakket en een vakkundige uitvoering. Een totaaloplossing geeft de beste garantie op het vlak van de planning en budgetcontrole Het voorruitzicht van totaaloplossing verbouwing Wij bieden u een totaaloplossing aan waardoor heel wat problemen en misverstanden kunnen worden vermeden. Renoveren en verbouwen zit in onze genen. Bativer neemt met ervaring alle zorgen van je over. Wij beschikken dan ook over een team van goede en gemotiveerde bouwvakkers. Ook voor hen en de projectleiders staat de klant centraal. Bativer is ook gespecialiseerd in interieurbouw doordat bativer gespecialiseerd is in interieurbouw kunnen wij .