Menu Sluiten

Velux Vervangen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over velux vervangen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Velux Vervangen

Isolatie | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Bouw | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Velux vervangen

jump to navigation waar vind je ons meer info dakprofiel moens hoofdmenu wie zijn we diensten projecten contacteer ons contactformulier single page website onze troeven vrijblijvende en gratis prijsofferte bull jaar garantie op materialen en werken bull zowel nieuwbouw als renovatie geen vervangen van oude velux door maarten op zo vervangen van oude velux dakprofiel moens wijgmaalsesteenweg a wakkerzeel t velux vervangen verdient geld voor jou f. dakprofielmoens.be webdesign zuly.be .

onze troeven jaar ervaring deskundig advies duidelijke offerte klantgerichte begeleiding van a tot z isolatie amp renovatie verhoeven . Based on reviews hilde luystermans may de firma verhoeven heeft bij ons dakisolatie geinstalleerd op de zolderruimte. Wij zijn heel tevreden over de geleverde service dit is een firma… Die zegt wat en hoe ze het gaat doen en doet wat ze zegt. Het werk werd uitgevoerd door een professioneel team van medewerkers met oog voor detail en zorg voor de woning van hun klant. Een echte aanrader e. Bauwens luystermans lochristiread more adriaan cornet apr voor een eerder klein werkje vervangen veluxen en maken van n nieuwe velux heb ik beroep gedaan op isolatie verhoeven. Ik kan eigenlijk alleen… Maar alle positieve reviews bevestigen. De offerte kwam zeer snel en was duidelijk bent u geïnteresseerd in velux vervangen De uitvoering van de werken verliep perfect volgens planning met een professioneel team die duidelijk weten waarmee ze bezig zijn. Ook de afwerking door de onderaannemer verliep prima. Ik ben zeer tevreden me.

De discipline van Velux vervangen

samdakwerkenvanhooren.be volg ons op facebook over ons beurzen realisaties wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte home wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte over ons beurzen realisaties ontmossen coating dakisolatie bovendaks isoleren velux dakramen hellende daken platte daken groendaken hellende daken van nieuw dak tot renovatie en herstellingheeft u nood aan een nieuw dak moet de dakbedekking van uw hellend dak vervangen of hersteld worden dakwerken vanhooren plaatst nieuwe hellende daken van a tot z of vervangt uw oude dakbedekking volledig of gedeeltelijk met keramische of betonnen dakpannen of leien naar keuze. U kan ook bij ons terecht voor reparaties aan het dakgebinte en onderdak gebroken of losgeraakte dakpannen door storm of vriesschade het vervangen van zinkwerk en dakgoten of een renovatie van uw schouw of schoorsteen. Meer licht nodig in uw zolderruimte wij zorgen voor uitsparingen.